Bedrijf

Uw boodschap in beeld

Afspraak, advies en snelle levering

Het maken van een goede foto is vaak een artistiek en technisch proces. Een bedrijfsfoto is meer dan een alleen een kwalitatief beeld, het vertelt wie u bent en wat u doet en dat moet helder zijn. Het is onze opdracht om te begrijpen wat uw boodschap is en deze eenduidig te vertalen in lijn met de uitstraling en huisstijl van uw bedrijf.

We-will-find-a-way-NEWLuisteren, kijken, afstemmen en vastleggen met een duidelijk doel. Meedenken in oplossingen ook als u even door de bomen het bos niet meer kunt zien.

We will find a way


We adviseren in het samenvoegen of bewerken van beeld en kunnen het aanleveren bij uw vaste uitvoerder of de gehele afwerking verzorgen, de keuze is aan u.

Met een team van vakmensen beschikken wij altijd over de benodigde expertise en daarmee is geen enkele opdracht te klein of te groot. Een portretfoto voor LinkedIn of een compleet nieuwe brochure, u vraagt wij leveren.

Brochures en folders

Alle vormen en kwaliteit brochures van een interne mailing tot een gesneden en gebonden full color uitgave in hoogglans.

Van foto tot beeldbewerking en opmaak in één hand. Printing besteden wij uit aan diverse professionals afhankelijk van benodigde snelheid, kwaliteit , houdbaarheid en budget.

Bedrijfsprofiel en huisstijl

Het creëren van een eigen bedrijfsprofiel aangepast aan of inclusief uw logo en direct uitgewerkt in visitekaartjes, website en briefpapier waar wenselijk.Met een Italiaans masker als uitgangspunt werd dit herkenbare logo gecreëerd.

 

Flyers, verpakkingen, visitekaartjes en reclame uitingen zijn in dezelfde stijl uitgevoerd

Menukaarten, posters, flyers, brochures en online advertenties voor ieder doel en budget.

Comments are closed.